Followers

Thursday, December 31, 2009

coti!

cuti hari ini.
hari ini cuti.

keh.keh.keh.

sebab utama nak jaga budak kecik tu.
dia dah nak kena tinggal ngan mak uda zaza dia.
takpe2.
mak uda balek every month.
:)

*sedih gak bila tgk diorang rapat. dah macam anak ngan mak dah. khalish lak suka manja2 ngan zaza. tido petang mesti nak tidor berdakap ngan zaza. tak tau la lepas ni macam mana khalish ngan mak bela dia pulak. isnin ni baru start hantar ke sana.

11 comments:

  1. happy holiday & happy new year :P

    ReplyDelete
  2. best lah khalish, hari ni dia leh manja-manja dengan mama dia.

    ReplyDelete
  3. amek cuti awal ye...Tasnim pun bile makude dia balik rapat ngan makude die..agaknye budak2 ni mmg ngam dgn makude kut..makude pun suke budak2 kan..

    ReplyDelete
  4. betul2, my baby juga suka dok dgn mak iti aka mak ude nye..

    happy new year intan n fmly :)

    ReplyDelete
  5. sian khalish, tp xpe...mak uda balik lagi lagi kan...

    ReplyDelete
  6. bestnye coti...kite nk coti kena tunggu bos coti...baruleh coti...huhuhu

    ReplyDelete
  7. happy 2010 intan...
    kita pulak sedih baca pasal khalish & zaza ni.. sebab kita n bigD pernah rasa. kita bela dia dr lahir sampai dia setahun..pastu kita keja...OMG!!! dia drumpy kat rumah.. and kita rindu dia sesangat kat office.. boleh??
    haih..
    but insyaAllah they'll get tru it lah..
    take care intan..
    *hugs*


    indeed... umair akan ngamuk ok..(bila dia dh pandai baca this blog lah)
    ahahhaa..

    sumpah cute!


    ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

    ReplyDelete
  8. hepi new year intan...

    semuga tahun ini membawa seribu kebaikan dan dimurahkan rezeki selalu...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...