Followers

Tuesday, December 29, 2009

gelagat khalish di kampung...

tido bukan main lena lagi. ye la, umah opah ni atas bukit. sejuk sesaje.


kalau main ngan opah, seronok bukan main. berborak macam faham orang cakap apa.



tengok je la gelagat khalish berjumpa dengan sepupunya, dania arisya. biarpon khalish muda seminggu dari dania, tapi khalish lebih besar dari dania. maybe sebab khalish lelaki kot. masa dia jumpa dania, kemain happy. berborak tak ingat dunia. dok babbling kuat2. si dania plak tak terkata apa. terkejut agaknya tengok pangai si khalish yang excited sangat2. hehehe~


oh. ni bila nampak je kelibat atoknya, kemain happy siap angkat2 kepala mengharapkan ihsan atok supaya angkat dia. dan khalish berjaya pujuk atok. atoknya akan dukung khalish sampai berjam2 lamanya. hai anak...pandai betul kamu pujuk atok ye.

13 comments:

  1. dah pandai nak main ye..bile la tasnim dapat main ngan khalish ni..

    ReplyDelete
  2. ehehehe..ini cucu sulug kan?

    mcm watashi dulu la..
    berebut2 nk pegang anak buah wtashi yg first tuh

    samapi pujuk abg watashi minta anak bua tido dengan watashi malam2..

    giler tul watashi..

    ReplyDelete
  3. plez vote 4 me. num 5. chentamaya http://shawlsayucinta.blogspot.com/2009/12/undian-dibukajom-undi-mereka.html

    ReplyDelete
  4. tomei nyer khalish!!!
    first time visit blog intan..best!!best!!

    ReplyDelete
  5. cpt btul khalish mmbesar kan..cute sgt..
    Tu la, kata org, atuk nenek lbh syg cucu drp anak sendri..hehe..

    ReplyDelete
  6. eeeiii..khalish bam2 nya!
    khalish dh bley wat apa dh intan?kami sonok tgk adib dok men ngan tangan dia snrik..hehe

    ReplyDelete
  7. A'ah.. Jiey pon biasa dgr baby girl smaller n ringan sket from baby boy..

    ReplyDelete
  8. manjenyerr carl ni....comel jekk..sume layan die..

    ReplyDelete
  9. dah lama tak jenguk kat sini.. tgk2 dah besar anak bujang awak.. comel!!

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...