Followers

Friday, December 4, 2009

lepas dia buat perangai kat mamanya,

mamanya pass dia pada papanya.
nampak sangat khalish attached sesangat ngan papa.

tengok je la.
kemain menyerongeng dia bila kat pangkuan papa.



wah! happy2 ni. siap ajak en alang borak2.


see? nampak gusi saje. kemain lebar sengih dia tu.



dah penat gelak2, baru la dia ni nak dok diam2. ghalit tgk laptop depan aku. hehehe~

10 comments:

  1. hehe..camtu la kite kan?
    adib pun sgt2 behave kalo ngan ayahnya..
    kalo ngan mak dia, diam elok kalo mak dia bg netek je..ye la, kang nk cari makan kat ne lak kan..heheh

    ReplyDelete
  2. hehheheh.. anak ayah ni.. nnt dpt bb gurl, anak ibu plak..

    ~hope Khalish suka hadiah dari Ian~

    ReplyDelete
  3. khalish saje sakat u je tu hehehe mcm rania attach ngan i sbb daddy die xde tilam dunlop hehehe

    ReplyDelete
  4. khalish anak papa ye..bukan main lg die ketawa ek sampai nampak gusi..

    ReplyDelete
  5. bapa borek anak rintik la mama :P

    ReplyDelete
  6. hi salam.

    comel sgt klalish ni.
    geram saya.
    :)

    ReplyDelete
  7. bagus ni ajar anak2 dari kecik mengenai internet and communications..:D
    sok2 khalish boley jadi macam mamanya..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...