Followers

Wednesday, February 3, 2010

tasnim's birthday party

1 February lepas, Tasnim cukup setahun.
alhamdulillah, Tasnim membesar dengan sehat.
dan comel!
:)

Tasnim adalah anak kepada Nor dan juga seorang blogger.
1 Feb, Nor buat party/makan-makan di rumah ibunya.


sebelum bertolak ke party. khalish pakai 1st overall yang tok ibu belikan. (terbesar sket la tok ibu. huhuhu). mood khalish masa ni sangat2 excellent. :)

sampai2 je rumah sana, tuan rumah dah tercongok tunggu kitorang kat depan pintu. kitorang ngan family Nor ni dah tak segan2. macam family sendiri pon ada gak. adik beradik dia semua kenal kitorang. :)

tasnim dapat je hadiah dari kitorang, terus pegang (pukul2?) hadiah tu. err..Nor, ok tak hadiah tasnim?

family potrait. Nor, norman, tasnim dan khalish. hahaha. khalish pon menempel skalik. ;P

me with birthday girl. birthday girl ni sempoi je. bukan kesah orang nak wat apa pon kat dia. seronok pegang tasnim sebab dia diam je. (harap2 khalish "warisi" perangai tasnim yang baik ni. amin...)

tasnim nak potong kek. tapi ibunya yang beria2. hehehe. tengok muka tasnim. macam kena paksa. tapi comel!!! :)

hero-hero hatiku. tapi sorang dah tidor. patotla dia senyap je sepanjang majlis. melayan mata rupa2nya. hehehe~

tasnim the birthday girl.
happy birthday tasnim!
tasnim, be a good girl ok.
sayang tasnim!
:)

6 comments:

  1. huhuu..thanks untie intan..hadiah tu sgt2la comey..tasnim sooookaa! nmpaknye untie intan lg advance..dah siap n3 untk Tasnim..ibu tak smpat nak wat n3 lg..baru masuk keje...tak sabar nak tggu besday khalish lak..syg khalish!

    ReplyDelete
  2. comelnya gambar last nih. siap nampak gigi lagi. hehehe... khalish makin besar makin comel lah... eeeii... geram sungguh!!

    ReplyDelete
  3. khalish dah makin rupa en. alang laa..;p

    eh. eh. besday girl dah nampak dua batang gigi. cutenya.

    ReplyDelete
  4. happy besday buat tasnim.. khalish dah makin bolet yerrr.. muka dah lain kan bila membesar

    ReplyDelete
  5. mcm dia takut tgk kek, hehehe

    happy birthday dear tasnim yang comel :)

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...