Followers

Thursday, March 18, 2010

breakfast di Khaleel Gurney Drive


sebelum tu, nak citer ni.
petang sebelum kami pegi makan mee udang,
kitorang singgah kat padang kota sebab en alang nak pegi fort cornwallis.
skali tutup daaa~

so, disebabkan isnin bukak,
kami decide lepas breakfast esoknya baru nak terjah fort cornwallis ni.

pagi tu kami breakfast kat khaleel gurney drive.





konon lepas breakfast nak pi terjah dulu gurney plaza.
skali aku la macam malas nak tawaf mall.
terus tuju ke fort cornwallis.

[entri ni terkeluar awal. sepatutnya ada entri lagi satu sebelum entri ni kuar. so, next entri pukul 3pm nanti ye]

4 comments:

  1. awat khalish makin hari makin cute nehhh

    uwa.aaaa...nak baby gakk

    aritu meroyan kt king nak baby
    sampai satu tahap dia kata hape tau intan

    "u ni dh giler ke..tggu kita kawen dulu la.."
    ahahahaha

    mmg le kena kawen dulu..
    messsage tak sampai sgguh!

    ReplyDelete
  2. rs cm nk gomol jekk si khalish tu..pg2 msti bau bedak baby..

    ReplyDelete
  3. hana,
    hahahaha! orang lelaki ni kadang2 saje je takmo faham maksud tersirat kite ni. haihhh...cian hana.

    dhila,
    hehehe. dia banyak tido dari berjaga.

    N,
    bau masham2 ada la N. budak ni kejap je bau wangi2 tu. tak sampai setengah jam, masham2 dah.

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...