Followers

Wednesday, June 30, 2010

dak intan ni dah buang tebiat ke apa?

haha. mesti korang terkejut kan semalam tetiba je ada cebisan novel semalam.
oh, aku saja2 je nak try tulis novel. risau juga kalau tetiba bila dah tetengah citer, aku malas nak karang lagi.
ye la kan. skang ni tengah free sket, leh la buat novel bagai.
nanti bila dah sebok, novel ke mana, anak ke mana, suami ke mana ngan aku2 ke mana hala.
=)

jalan cerita aku dah lakar siap2 dalam pale otak ni.
panjang perjalanan Amira ni. banyak suka duka.
maybe ada orang bila baca rasa macam...hek eleh...sama je cerita macam aku baca novel2 lain.
percayalah. aku cuba nak keluar dari stereotype tu.
dan minta korang segera ingatkan aku kalau jalan cerita adalah serupa dengan mana-mana novel yang pernah korang baca.
percayalah. aku kurang sket baca novel melayu ni. sebab selalunya, aku baca makan masa sket.
konon-konon nak feel lebih. hehe.
seingat aku, ada 2-3 novel je yang aku bila tengok tajuk, boleh ingat jalan cerita. yang lain2 tu, main baca sekali lalu je. huhu.

ok korang. nak sambung buang tebiat ni.
hehe.

9 comments:

  1. ada bakat menulis. baru baca sikit dulu.

    ReplyDelete
  2. intannnnnnnnnnnn..
    cepat sambung!! =)

    ReplyDelete
  3. ohh... intan.. kita dulu suka jugak tulis novel.. tp baca sendiri je.. hahaha! malu ah... hehehe... teruskan tulis k.. :):):)

    ReplyDelete
  4. suka. intan ade bakat. ayat tersusun. best nak baca. teruskan hasrat. boleh buat duit tau.hehe

    ReplyDelete
  5. bakat ni perlu di asah..tak asah kalu..memang tumpul lah sentiasa...
    kadang kita tak tahu apa kebolehan kita selagi kita tak mencuba...cuba je semua benda...mana tahu ianya adalah gifted kan..

    teruskan usaha...caiyok

    ReplyDelete
  6. okeyh per. ada talent lah kak intan. teruskan ok? alah if nak buat cerpen pendek pun ok jugak kot. btw, good luck!! ;)

    ReplyDelete
  7. ekekekeke..teringat masa zaman sekolah mennengah..watashi siapa da buku novel sendiri..
    siap ada vol 1..

    tahun kita ni mmg berbakat kut..waaaaa.....

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...