Followers

Friday, June 25, 2010

Pagi2 lagi dah ajak main.

mama, jom la join khalish!

nak majuk la. mama ni asik amek gambar je. penat nak posing tau!


bagi senyuman paling manis dengan harapan mama akan join khalish main!


last2 main sorang 2 jugak sebab mama sebok nak breakfast. huhu~

16 comments:

  1. aloh,sian khalish..jom kt main sesama khalish

    ReplyDelete
  2. chomelll la khalish ni.. gerammmmmmm

    meh geget pipi sket ^_-

    ReplyDelete
  3. menggodanya khalish, jom main ngan auntie jer...

    ReplyDelete
  4. bru lps mandi ke syg?
    cm berbedak je muke tu..
    rmbut kemas2 je..
    hehe

    ReplyDelete
  5. kalo dekat leh ajak adik afi main.

    intann.. Afi dah start main ngan play gym dia. dlu kan ko penah encourage play gym nih elok utk baby. hahaha. nti tempeks kat blog

    ReplyDelete
  6. ceria je muka khalish.. kalau mika yg tak sanggup ajak main kul 4 pg..adoii masa tu lak mata dia bukan main buntang dan cergas.. kita ngantuk sakan

    ReplyDelete
  7. meh la sini khalish main dengan aunty amy. hehehe... cakap dengan mama, aunty nak pinjam seminggu je. :P

    ReplyDelete
  8. khalish ni kan, pagi-pagi muka dah happy, nuka macam ni memang mengundang ibunya sayang nak tinggal g keje

    ReplyDelete
  9. hehe..playmat khalish cam adib la..tp adib punya dh buang tiang tu..hehe..

    ReplyDelete
  10. wahh. sekejap je aku tak tgk muka dia, dah makin bertambah hensem!

    ReplyDelete
  11. tengok khalish ni buat aku nak kawen cepat

    ReplyDelete
  12. Gamba 1st memang nampak jelas khalish nak ajak main. Dalam setiap gamba pun selalu nampak khalish happy go lucky je. Seronok tengok, hehe

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...