Followers

Wednesday, June 23, 2010

whoaa....petang ni bowling time yo!

aku masuk ofis petang karang.
tu pon singgah kejap je la. lepas tu terus pi main bowling. lawan ngan navy.
tapi sebabkan aku peknen, terpaksa la tangguhkan kali ke-2 main bowling ni.
tahun lepas aku peknenkan khalish, kali ni adik khalish pulak.

tadi pi klinik. check up khalish dan aku jumpa doc pasal pregnancy kali ni.
doc ada jugak tunjuk concern pasal dulu kan aku c-sect and ada diabetes.
tapi bila doc tgk khalish dah besar, dia ala2 lega la jugak.

:)

7 comments:

  1. haa..xmo nakal2 eh peknen tuh...nak ikut bowling...!!!!

    ReplyDelete
  2. org pun nak boling gak!! hari ni kat sunway, sok kat mid! ngahahaha.. ye2 je..=P

    ReplyDelete
  3. bestnya bowling!!!!!!
    take care intan!

    ReplyDelete
  4. watashi suka bowling

    juara longkang!!
    ahahaha

    ReplyDelete
  5. dkk bersila, pastu baling le..

    ReplyDelete
  6. best tu bowling.. baling elok2 ok..hehe..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...