Followers

Thursday, June 3, 2010

tolong pilihkan boleh?

masa ni tengah tunggu ibu dan ayah balek beli breakfast.
so dari duduk2 tu. mari buat kerja ada faedah sket.
hahaha. faedah la sangat.

korang tolong pilihkan stail rambut mana sesuai untuk khalish ek.

1. stail star trek

2. stail nerd


3. stail poyo


4. cubaan buat mohawk. tapi rambut lembut sangat. asik jatuh2 je.


5. justin bieber wannabe. tapi rambut sikit. so, tak jadik la sangat. hahaha~

minta vote la ye.
;)
saja suka2.

9 comments:

  1. nerd !
    sbb ms tu dia senyum manis sgt,
    maknenye dia ske yg tu !
    haha

    ReplyDelete
  2. hee dah lama tak jengah blog akak. tomey2 dah khalish haa, besar dah pun :DDD

    ReplyDelete
  3. TAK tahu apasal, lama sangat ni nak upload gamba... huhuhu, tak dpt tgk senyum khalish

    ReplyDelete
  4. hahaha...terseksa jiwa dan raga Khalish...

    ReplyDelete
  5. hahahahaha.... amy gelak2 sampai sakit tekak tengok reaksi si khalish. rambut yg style nerd tuh sangat comel!!

    ReplyDelete
  6. na,
    hahaha. tq for voting!

    anna,
    anak bujang akak dah boleh pi meminang dah pon. :P

    maksu,
    ala...maksu try la bukak lagi. saya bukak kejap je load. :)

    farah,
    rosak rambut anak aku kecik2 pakai gel. huahuahua.

    dong,
    tau takpe. nasib la sape suruh terima je apa org buat. hahaha~

    amy,
    experiment yang memang happening. dia diam je pulak tu. sebab tu lagi suka la kitorang sakat.

    ReplyDelete
  7. hahahahaha,
    kelakar lah akk nie,
    mcm2 stail kan,
    wanie pun x tahu nak pilih yg mana satu,
    hihihi:)

    ReplyDelete
  8. huhuhuhu..
    khalis dengan semua pesen rambut pun still comel.. :)

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...