Followers

Thursday, September 2, 2010

Bad mood


Si khalish kalau bad mood memang la susah nak nampak walau secebis senyuman kat muka dia. 
masa ni dia betul2 tengah mengantuk. pulaknya papa dia terlupa nak masukkan stroller dalam kereta. haa...kena la duduk dalam shopping cart ni ha.
memula tu memang la muka excited, tapi bila nak balek tu, terus muka boring dan mengamuk2 kalau salah usik. haihhh.~ ikut perangai siapa la ni. ;)

kat giant manjung. tengok la tu. berlagak duduk sampai macam tu skali gayanya. puas suruh senyum, kamera pon takmo pandang.

tengok tu. monyok je. tu pon papa dia nak tarik tangan dia ke depan, dah ngamuk2. hai anak, anak.

7 comments:

  1. ikot pangai sape lg? huhuhu :p
    xpe moncong itu trend skrg, so adelah ensem, haha

    ReplyDelete
  2. muncung pun muncung la khalish..
    totap nampak hensem =)

    ReplyDelete
  3. bole tahan gak bab2 merajuk ni ek...ni confirm ikut perangai intan...kan kan? hehehe

    ReplyDelete
  4. moncong sedepa..buleh ikat tu hihi..so cute la kamu ni khalish

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...