Followers

Tuesday, October 19, 2010

Berkelah di pantai yang indah

biarlah gambar2 di bawah yang menceritakan segalanya.
lokasi: teluk batik
menu: nasi lemak berlaukkan ayam goreng dan sambal ikan bilis beserta kopi o 434.

















letih memang letih. kami yang tak join mandi pon terasa letih yang teramat.. apa lagi sepupu2 dan anak2 buah yang mandi dan siap berkayak dan berbanana boat. seronok tgk gelagat diorang. itupon dah buat aku terhibur.

fakta tepi pantai: khalish sangat gelikan pasir pantai. berjalan atas pasir pon terjengket2 kakinya. apatah lagi bila melihatkan air laut yang menghempas pantai. meraung2 menangis takutkan air laut tu. haih...anak, anak.

8 comments:

  1. amy thought khalish excited tengok air. sbb gmbr2 dia mcm muka keterujaan jer... hehehe...

    ReplyDelete
  2. sronot tgk khalish dah ceria semula, tak per, takut kat air ek... boleh bawa lagi berkenalan ngan air dan pepasir pantai

    ReplyDelete
  3. waaaaaa..rindu teluk batik..zaman utp selalu gak picnic bbq kt sini. rindu!

    ReplyDelete
  4. khalish geli pijak pasir..watashi mabuk laut.
    kami memang dijadikan utk bersama intan.ahahahaha

    ReplyDelete
  5. Azra sangat happy kalau dapat main air....tapi tak tahan tepi pantai sangat panas...maknyer berpeluh-peluh...hihi...

    Bestkan ada aktiviti famili macam ni...

    ReplyDelete
  6. alamak...apa ni khalish..tak jantan la camni...hehehehe

    ReplyDelete
  7. seronoknyer ke pantai...tapi balik tu stendbylah...kulit bertukar kaler. dek terik matahari. baru aura berkelah melekat...:P

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...