Followers

Tuesday, October 5, 2010

Khalish si Cengeng

13 comments:

  1. sama mcm mika.. kdg2 saje nangis tak pasal2.. tp dah tau perangai dia wat dek jeee. nanti penat dia senyap.. hihihi

    ReplyDelete
  2. huhu.lagi org amik dukung,lagi kuat die nangis

    ReplyDelete
  3. Ololo.....boring duduk dalam play pen ye....

    ReplyDelete
  4. lorr... kenapa khalish?? comel jugak nangis2 pun. hehehe...

    ReplyDelete
  5. hepppp!bese dia ni..takmo nangis2..ni mama dia buli la ni..nnti cik ah cepuk mama dia..hehe

    ReplyDelete
  6. nape ni syg?
    momi bt eyh??
    meh sni aunty pok momi ehhh..
    :p

    ReplyDelete
  7. eda,
    tu la. bingit ok tetiba je nak nanegs2 takde tujuan. huhu.

    munies,
    hehe...khalish lak suka didukung.

    zie & amy,
    dia nak kuar dari cot dia tu. kita sakat tak bagi kuar.

    cik ah & nano,
    hepp! nak cepuk kita ye. hehe.

    N,
    memang pon dia ni. cengeng lebih2 ok. dia ni kdg2 kalau suara kita terkuat sket dari volume biasa pon leh sedih2. haihh..

    ReplyDelete
  8. apa yang dia sedih sangat tu.... ish ish ish

    ReplyDelete
  9. laaa...pehal lak nangis tu? kena buli dgn mama ek..

    ReplyDelete
  10. hahahaha..
    sekarang gembeng la pepuas khalish..
    nanti adik dah ada..
    kene jadi abang long tau..
    tanak dah gembeng lagi..

    meh aunty hug meh.. :)

    ReplyDelete
  11. maksu, nanges sebab nak kuar dari cot.

    shasha, yup. mama dia kaki pembuli. hahaha.

    kid, aloh2...siap hug2 ni. jeles ai tau. hehe.

    ReplyDelete
  12. khalish xmau nangis2 yek..nanti nak jaga adik pulak, kena strong, baru jadi abg yg perkasa hahaha

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...