Followers

Thursday, October 20, 2011

Ketagihan pabila jejak kaki ke pasar malam.

sedap gila ayam goreng uncle bob ni. memang boleh buat orang ketagih. tempat korang ada tak? 
*tu model tak berbayar. hehe*

ayam yang rangup, perisa yang sedap, tiada tulang, tanpa lemak dan tanpa kulit serta portion yang besar! hanya rm5.50 je seketul tu. kat manjung ni memula ada masa bulan puasa aritu. 


skang ni every weekend WAJIB ke pasar malam semata2 nak beli ayam goreng ni.






6 comments:

  1. salam..

    kat pasar malam area kampung melayu subang and bukit subang pun ade jugak..yang Uncle bob ok la..ade yang 1 brand lagi hubby tak bagi beli sebab tengok ayam yang bu nak perap tu siap berdarah lagi..

    i mean ade air darah meleleh-leleh..
    tapi yang uncle bob ni siyes sedap..=]

    ReplyDelete
  2. ala pasar lambak kat pontian ni..
    sesangatlah tak best..
    malas nak promote.. :(

    ReplyDelete
  3. ada. ade org bukak kedai dekat mydin kota seriemas. tp x pernah beli sbb asal g sane je, msti tgh kenyang...ekekek =p

    kt sini 6 hengget seketoi rasanya..

    ReplyDelete
  4. Samala.jd cam ketagih.kami laki bini sama naik.tiap kali gi pasar mlm mesti beli..kitaorang panggil ayam gunting.sebab dia gunting2 lpas dah bubuh perisa tu.

    ReplyDelete
  5. yeahh..pnh bli ms bln poser ritu..Za suke sgt..

    ReplyDelete
  6. sedap ke? ok nanti orang pegi! yayyy!

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...