Followers

Thursday, October 20, 2011

Setelah 2 minggu mengidam, akhirnya....



Ini lah budak yang tak reti duduk diam walau seminit kat klinik tadi. aduilaa...penatmaknak...


so sebagai ganjaran untuk diri sendiri setelah bersusah payah mengejar anak kat KK tadi...

itu dia...hahaha. ni first time aku mkn quarter pounder tau. selama bertahun2 burger ni kat pasaran, langsung aku tak heran. tetiba terbukak hati nak mamam sebab tgk iklan dia yang mengiurkan tu. hahaha.

tengok cheese dia..daging dia fulamak...terbaik lembutttt je. 

nomnomnomnomnomnomnom. 
(tu dia hidung kembang setalam...sila kontrol di gambar2 lain ye)


jangan jilat skrin pulak ye. dapatkan di mcd berhampiran anda. :)
(kak jiejah, tiru ayat trademark akak ni. hehe. jilat skrin)





2 comments:

  1. Sedapnyaaa! Nak makan Quarter Pounder jugalah balik ni! :D

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...