Followers

Wednesday, April 4, 2012

Bila bersama anak2, semua jadi indah je walaupon....

Perangai anak2 memang mencuit hati kan? Tadi dok blog hop ke blog kawan2 rasa seronok tgk perkembangan anak masing2. Dan masa tu la aku dok bangingkan perkembangan anak orang ngan anak sendiri. Haha. Memang taknak banding2 tapi dah fitrah kita manusia kan, mesti ada perasaan camtu.

Setakat anak2 semua ok la. sehat dan kadang2 kalau setakat batuk2 dan hingus meleleh tu adat la kan. budak2 memang camtu. Cuma aku risaukan Khalish yang tak bercakap dengan betul lagi. Yang lain2 semua ok. Mudah mendengar kata walaupon kadang2 degilnya nauzubillah. hahaha. betul2 mencabar tahap vokal mama dia ni.


Leka makan cotton candy. Nyesal bagi dia makan cotton candy ni sebab lepas tu abis melekit satu badan. 

Masa ni kitorang on way nak ke KL. berenti rehat jap solat zohor kat petronas. en alang kelaparan dan pekena megi cup katt dalam kedai petronas tu. hahaha. first time kot wat keje camni. khalish lak ngendeng belon. 

perasan tak kat dahi adik jaz ada tanda tu?  tu tanda jatuh kat taska ye. haihh...anak dah start melasak camni la. tak boleh nak salahkan sesiapa. 

gelagat jaz makan roti bercoklat. abis satu muka comot.

khalish ngan mokde dia. ada persamaan tak muka diorang?

3 comments:

  1. hencem2 teruna kamu ni itan hehehe

    ReplyDelete
  2. aaah la ada sama sikit2 muka khalish dgn mokdenya

    ReplyDelete
  3. ooo bapaknya rambut lawa..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...