Followers

Thursday, January 8, 2009

ada jugak yang tak tau rupenyeee....

pasal poll ni plak. aku publish pada 30 Dis 2008.
wah2. ada jugak yang tak tau pasal kitorang rupenye. (wei kure2! ko ni terkenal sangat ke?)
hehehe.


ok. mari kita review satu2. ok?

ok. yang ni majoriti menang. pandai pon. aku umur 27 tau. bukan 28, bukan 29. lum lagi. selagi belum ogos, selagi tu aku berumur 27 tahun ok?



yang ni pon majoriti jugak yang menang. tapi ada jugak yang pilih en alang umur 25. takpe2. korang vote la dia tua2 ok. aku leh la nampak muda. hehehe. en alang baru menginjak umur 22 tahun tanggal 13 disember haritu.



kami memang menetap kat perak. spesifik, sri manjung. umah ibu aku je kat sitiawan. sebab tu kadang2 aku cakap aku kat manjung la, kat stewan la. oh. lumut tu memang dekat dah ngan manjung. area 5km je. pangkor? naik feri dari lumut la...



tang ni, ramai jugak yang masih berkira2 en alang keje kat ne. kalau yang biasa baca tu, tau sangat en alang keje kat kilang gas. tapi kilang yang ada kat perak ni kecik2 je. en alang keje ngan B.I.G (Bintulu Industrial Gas) Indutries. diorang supply pelbagai jenis gas untuk kilang2 dan restoran dan kedai2. camtu la.




sampai kat sini je, aku dah terkekeh2. memang aku jarang sebut sektor apa aku kerja nih. sebenarnya aku kerja kat area perkapalan. company ni supply service dan product untuk kapal2. client utama: navy. tak nak bagitau nama kampeni ni. nanti orang lain google, terus nampak blog aku ni. malu woooo.... hehehe.



so, korang dah tau kan serba sedikit tentang diri kami?
bagusssssssss.....
:)

10 comments:

  1. fealize,
    hehehe. bagusssssssss!

    qas,
    dah lama dah dik. since july kot.

    ReplyDelete
  2. eh, puterikurekure bukan navy ker? ahaks

    ReplyDelete
  3. adeh. en alang tua setahun dari diya! hahaha. en alang ada abang2/adik laki yang macho2 tak kak? hahaha

    ReplyDelete
  4. ~ amy tak pernah plak nak wat survey kat my blog. tak tau nak survey apa. hehehe.. ~

    ReplyDelete
  5. ok, akan ingat nie.. kot2 kang awak kasik kuiz balik, hehehe

    ReplyDelete
  6. banyak nya yg kita x tau pasal intan..
    (jangan sambil tunduk muka muncung mulut..)

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...