Followers

Monday, January 5, 2009

dang!!!

sebok sket harini.
sebab aku boleh TERLUPA nak tukar semua label2 file kepada tahun 2009.
ni lah kaedahnya bila aku ni dok sengsorang ngelamun je kat ofis.
keje2 yang patot buat, terlupa sudahhh...
huhuhuhu~

ada banyak file2 kena update.
file2 technical dept sendiri plus file2 ISO.
ada lebih kurang 70 file.
takpe. boleh kejar punya.

sib baik bos aku tak tegur dulu. aku yang awal2 perasan.
kalau dia dah sound, malu woooo...keje sendiri.
aku perasan pon sebab pi kedai buku semalam la. terpandang bahagian file, baru tersedar yang aku tak hapdet file2 lagi.


ok2. sambung hapdet file.
oh, kalau korang nak tegur tru ym, masih akan dilayan.
ok?

10 comments:

  1. hihi. selamat menukar label file, kak =D

    ReplyDelete
  2. akak mimpi di thn baru ya???hiks

    ReplyDelete
  3. biasela..masuk thn baru mmg selalu tersyasyul...
    manjung kat fasa berapa?

    ReplyDelete
  4. selamat mmbz kan diri intan!!!
    muah muah!

    ReplyDelete
  5. ~ sila2 la tukar label ituh. sangat penting tuh.. ;) ~

    ReplyDelete
  6. walamakkkk
    watashi pun sama
    sib baik intan bgtau..!!!
    file waatshi pun kena update gak
    ahahahahah

    ReplyDelete
  7. oppsss...tgh sebok ehhh!

    kite pon nk menyebok ahhh :D

    =))

    tata!

    ReplyDelete
  8. masuk tahun baru biasa ar.. mesti lupa nak tukar tahun...hehe

    ReplyDelete
  9. ni file apa yg cube di explain kan ini?keliru laaa~

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...