skang ni aku kalut dan blur.
buatkan aku ke hulu hilir dan tak tau apa aku buat.
hmmm..
sampaikan orang tegur aku tru ym pon aku blur2 lagik.
aku gelarkan hari ini adalah "hari blur".
tak pernah aku seblur ni.
memang poyo abis aaa!
esok start internal audit.
as usual, sebelum opening meeting, aku akan kelam kabut cam lipas ke hulu hilir buat apa yang patot.
tapi, bila dah start je audit, aku akan rileks sket.
biasa2 pon camtu la. takde mende pon.
en alang masih ada di samping ku. dia kata tgh stand-by je. bila bos dah bagi arahan pi jb, baru dia terus ke jb.
so, buat masa skang ni, hari2 aku masak lauk faveret dia.
dia la ngada. konon tak lama lagi nak ke jb. suruh aku masak macam2.
takpe. aku kasi can. nanti dah jauh2, mau royan nak makan masakan aku kan.
harini aku bawak bekal. kari sotong bersama tongkeng goreng tepung.
tongkeng goreng tu lebih semalam.
en alang suka je makan benda2 lemak2 ni. aku kadang2 je makan.
tapi en alang lagi dahsyat. benda2 lemak memang suka sesangat.
takat kulit ayam tu, memang licin la!
esok kalau aku apdet pon, petang2 sket kot. sebab dapat agak kalut esok camne.
ok korang? take care!
yang
ReplyDeletetongkeng tu cmne??
na pom blur dah ni..
huhuhu
Mkn tongkeng ayam mmg best! Klu kulit ayam bersalut tepung tu lagi syurga.. tapi part lemak tu mmg dasat ler... biar en.alang jer makan.. kiter jgn makan intan oii...kang mmg lagi cumel! hahaha...
ReplyDeletetongkeng ayam tu mmg best tp jgn makan byk sgt tauuuuu..kolestrol tinggi..
ReplyDeletesayangi en alang anda
wah wah wahhhh
ada gaya org dari kementerian kesihatan tak?
ehehehe
tongkeng tu buntut ayam ehh?
ReplyDeletefuiyooo...sedap tu sotong masak kari...kena cari ni lps ni.... =))
nanonano,
ReplyDeletetongkeng tu bontot ayam la yang.
ch3mpaka,
betul2. setuju sangat2.
hana,
hehehe. memang ada gaya pon. lawak la hana nih.
fealize,
cari2. masak sedap2 tau.
err tongkeng tuh apa? tak penah dengar pong.
ReplyDeleteadeck
ReplyDeletebontot ko pernah dgr tak?
ahakkkssss
tongkeng ayam?? huhuhu...goreng garing2 best jugak kan....ishhh, lepas ni, bermula pulak la acara rindu-rinduan yerrrr....
ReplyDeletetak pernah makan tongkeng...tapi hubby memang sukee gilee
ReplyDeletead3ck,
ReplyDeletejawapan telah diberikan. hana pon dah bagi jawapan. hehehe.
hana,
pandai!
rafflesia,
tu la. tongkeng ni sedap makan panas2. kalau dah sejuk, bau lemak2, tak sanggup!
eija,
try la. sedap jugak.
:)
huhuhu? blur.....take care :)
ReplyDeletenanti audit baik2 ya :D
eh akak..ckp ngan en alang, jgn makan kulit ayam selalu tau. x elok.. bulih dpt kanser...
ReplyDeletesemalam pon org blur..sah2 hari blur sedunia hehe
ReplyDeletemmg yang.. ayu pun kengkadang blur gaks... ahhahaa...
ReplyDelete