Followers

Wednesday, April 8, 2009

ada unsur lucah di sini.

malam tadi.
tengah syok2 tengok ugly betty.

en alang datang kat aku.
masa tu dia baru je lepas abis kemas dapur.
tetiba datang nyusup kepala atas riba aku.

ayang ingat tak lagi first kiss kita?
entah. ayang tak ingat la b. kat air terjun kot?
tak la sayang. kat jambatan tunku bainun tu. b4 abang pi temuduga tentera. ingat tak?
oh. ok ok. ingat dah. masa tu abang la gatal. memula mintak kiss kat pipi. tetiba je mintak lelebih.
hahahaha.
ayang teringat2 masa tu abang kiss ayang, bibir abang terketar2. abang memang tak pernah kiss pompuan ek masa tu?
mana pernah. ngan ex-awek lagi la. langsung tak pernah. (en alang ada 2 orang awek sebelum aku)
aku just senyum. pandang en alang. sambung tengok tv.

tetiba,
yang, jom masuk tido.
ha? nak wat pe? awal lagi ni kan.
ala yang, jomla. citer pasal kiss2 ni, abang teringin sangat nak kiss dia.
aku gelak sakan. malas nak layan. (korang jangan buat camni kat laki korang tau. nusyuz kang)

tak sampai 5 minit pastu,
jom la yang... (panggil dari dalam bilik)
okla, okla.

pastu korang fikirla sendiri apa yang jadik ok!

tengok.
baru citer pasal first kiss je,
tetiba je naik nafsu di situ.
hahahaha.
entah.
aku kalau citer2 macam ni, memang takdenya nak naik nafsu ke, naik hantu ke.
kalau tengok gambar blue pon belum tentu aku tetiba teringin nak beromen.
aku nak tanya kat blogger lelaki, (kalau ada yang baca entri ni)
korang orang lelaki akan lebih bernafsu ke tengok pompuan pregnant?

ok. tu je la citer 18SX untuk hari ini.
mana boleh lelebih.
nanti korang pulak naik nafsu kang.
aku taknak tanggungjawab.
=P

23 comments:

  1. hahaha

    nasib baik dah kawin jugak..

    nak mintak kiss la kat ciput kang, haha..

    ReplyDelete
  2. ~ alamak!!!!! saya nih under age lagi. tersilap baca entri la puloq. :P ~

    ReplyDelete
  3. owwhhh..saya masih blum akil baligh...tak bole baca citer2 gini....tidakk~~!!!

    *larik sambil tutup telinga geleng2 kepala...

    ReplyDelete
  4. ishh...betol2 18++ XXXX nih..

    hiks hiks..

    malu aih kat bebudak..

    hehehehe

    ReplyDelete
  5. ceera over dctu ok..citerr ni pon x seswai tuk N..N nk gak kiss..tp kne tggu stawon lebey2 lagik..wahhh

    ReplyDelete
  6. sabor je lah aku... ingatkan tajuk nak bikin gempak, rupanye betul... hahahahha

    ReplyDelete
  7. hikhikhik..

    selamba gilerr intan ni wat entry mcm nih..

    berani mati ni..

    klaka pon ade..
    ;p

    ReplyDelete
  8. yap bg lelaki yg da kawin pompuan pregnat la plg seksi bg dorg..
    xcayer? =p

    ReplyDelete
  9. wow! nafsu nafsu ni subjektif.

    Tapi kan best tu kalau suami asik bernafsu jer tgk isteri... sepanjang2 usia perkahwinan :)

    ReplyDelete
  10. korang ni kemain lagi ek.
    hahahahaha.

    ReplyDelete
  11. errr..terbaca..soriee..hehehe ;P

    ReplyDelete
  12. tumpang gelak ajerrrr....hehehehe....

    ReplyDelete
  13. hehehe. senyum je masa mula2 baca entri akak ni. kelucahan ni taklah terlampau sangat. kira agak so so boleh terima lagi lah =p

    ReplyDelete
  14. Budak Kecik Agii~April 11, 2009 at 4:28 PM

    astaghfirullah hal azim.. niyh salah baca.. xcengaja.. tp dah baca surah yassin and mengucap 18 kali tdik.. hahaha

    *jgn riso.. mata pun dah cuci ngan air limau nipishh.. hehehe

    ReplyDelete
  15. x elok citer bab sex suami isteri kat umum... huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. yeah kite lagi bernafsu kalau tengok pompuan preagnent..macam belon kalau projek,,haha

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...