Followers

Wednesday, April 15, 2009

aku ada cuti in-lieu 2 hari. seronoknyaaa!!!!!

aku takleh berenti kunyah skang ni.

sedap ooo nestle fitness ni. aku makan macam tu je.
takde susu2.
memang addict la benda ni.
boleh ganti mamee monster yang tak jemu2 aku makan hari2 tu.
kirenya, benda ni lagi berkhasiat la ek.

sejuk ek pepagi ni.
ujan lebat. dapat tido, best banget nih.
dahla bos takde. pepagi lagi dah kalut2 kuar ofis.
ni ada yang tetiba ilang balek umah berselubung dalam bilik kang.
hahahahaha.

takdela.
takde tetiba nak balek umah kan.
keje tengah berlambak ni.
konon2 minggu ni susah la rasanya nak apdet entri.
bertuah ok!
aku takleh tgk entri tak berhapdet.
rasa rimas.
so, sket2 pon aku hapdet je la.
bagi aku dan korang puas hati. huhuhu.

dapat award dari mylife. thank you awak!

musim award lagi kah?
takpe2. sape2 nak bagi award lagi, dialu2kan ok.
aku suka je award2 ni. ngeee~

7 comments:

  1. sedap ke benda tuh???? takde rase mcm susu2 ke?

    ReplyDelete
  2. betul intan... tido itu best!

    ReplyDelete
  3. ~ amy pernah makan gak. memang best makan begitu saja. ala2 snack jer kan? ~

    ReplyDelete
  4. mood ko ni intan sejak mengandung, laen macam jer... lagi nakal... hahahahha....


    p/s u're welcome dear...

    ReplyDelete
  5. dlu ms blaja 1st yr..2nd yr..N pon addict gn mamee..

    ReplyDelete
  6. kalau kunyah mende tu body intan leh jadi cam gambar kartun kat kotak tu pun ok kan?? tapi sygnyer, memang x kan jadi la wat masa skrg ni...hikssss.....bukan makin fit tapi makin fat...jgn mareeee yerrrrr (just kidding)...

    ReplyDelete
  7. Qas, sedapppp sangat tau. try la. takde rasa susu2 pon.

    Ayu, hehehe. tido memang best!

    MizzAmy, haah. memang rasa macam snack jek. sodap!

    Mylife, ye ke? makin nakal ek? pembawakan budak kot. hahahaha.

    N, kite leh geng! =)

    Rafflesia, huhu. tu la pasal kak. tak best ek. tapi skang ni semua tegur saya kuruih sket. memang berat turun pon. perut je makin besor. huhuhu.

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...