Followers

Monday, April 13, 2009

followers2 ku, sila kenalkan diri anda kerana aku rasa lebih dari separuh dari korang, aku tak kenal. huhuhuhu~

morning!!!

:)
pepagi ni rasa loya tak sudah.
dah minum air kordial, makan buah oren,
masih tak ilang loya.

ni bawak bekal cornflakes. tapi tak lalu plak.
camne ek?
biarpon selera makan dah ok skang ni,
tapi bila loya tu datang, memang tak leh nak masuk apa2 gak aa.
kalau paksa masuk gak, aku kena get ready kat depan toilet bowl.
sebab anytime je aku leh muntah.

weekend?
tak buat apa pon.
lepak2 kat umah. dan lepak umah ibu.
itu je. tak wat apepon.
en alang je la yang buat macam2.
buat itu ini kat umah.
korang pon tau apa rutin dia kalau kat umah kan?
aku nak tolong pon, dia halau2 aku suruh tgk tv.
so, memang agak boring la.
sebab baru nak pegang penyapu, dah disuruh duduk dan tgk tv.
cuma semalam, ibu nak ajak kitorang pi ipoh,
tapi en alang ada kelas memandu plak.
so, tak dapat la kitorang ngekor ibu ayah pi ipoh.
dah lama pon tak jalan2 ni.
harap2 weekend ni dapat pi penang.
TERINGIN MEE UDANG OK!


ini lah kedai nya. memang superb mee udang kat sini.


mee udang yang korang kena selak mee untuk nampak udangnya. hehehehe.

gambar2 ni ehsan dari, rasarasa.net

8 comments:

  1. Sodapnya mee udang tue.huhuhu.
    Terliur den...
    Oh lupa! Saya teh ais yang suka minum teh ais.Hihi ;P

    ReplyDelete
  2. maksu kalu loya2 tu suka beli air gas, rasa stroberi. coke tu macam 'tebal' sangat rasanya.

    ReplyDelete
  3. alamak, jahatnye..

    ni yang nak mee udang gak nie..

    ReplyDelete
  4. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bila nak dpt makan mee udang nih?!


    p/s kenal kita kan? hiks

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...