Followers

Friday, May 8, 2009

balek kamponggg!!!!!!

ho yeah lagi!
esok pagi2 balek kampung en alang.
mertua aku dah bising2 lama tak balek sana.
nak wat camne mak, menantumu ini sangat sengal.
3 bulan pertama takleh drive jauh2.
skang ni plak dah batuk2.
tapi, no more alasan dah.
memang kena balek jumpa mertua dah ni.

hehehehe.

tak sabar nak balek sana.
ingat nak ajak diorang pi mandi2 kat air terjun.
best ek. sejukkkkkk.....

tapi, mesti en alang tak bagi.
:(
dia tu macam2. semua pon tak boleh. tensen!

rasa excited macam nak balek kampong johor plak.
padahal, kat bruas jek.
sape2 nak jumpa kitorang, meh le kite wat janji jumpa kat ulu licin.
mesti besttttt!!!!!!!!!!

:D


sebelum kite berakhir, aku kepilkan gambar di bawah ini:


ini stacy. kucing iqa. nama je betina. tapi pangai macam jantan. asik terkinja sana, terlompat sini. takdenya nak jalan lenggang lenggok. mesti nak sprint je keje dia. macam kucing sasau pon ada. tapi, yang penting, aku sayang ini budak bulu. hehehe.

7 comments:

  1. Yehaaa jomm balik kampung! huhuhuhu.. kiter pun nak jumpa mertua gak..tapi bukan kiter yang balik sana dorang yang mai turun KL ;D

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat balik kampung. btw, nama kucing tuh pun nak glam ekh??

    ReplyDelete
  3. balik kampung...hohoho..balik kampung...hati girang....

    *nyanyi cam sudirman..

    ReplyDelete
  4. selamat balik kampung, kak. mertua akak rindu sangat akak ngan en alang kot, tu yg kena balik jugak =D

    ReplyDelete
  5. mertua tingin nak tgk rupa menantu peknen 3 bulan..hikss.....kim slm kat ibu mertua k....take care...

    ReplyDelete
  6. I google for u thru mudah.com nih..cubalah..am not sure dekat ke idak for you...gi surveylah yek..hiksss..emm ada 1 rumah kat area kg koh.Taman Singa (kalu tak silap) but i havent got the house owner number lagi..nanti dah dapat ai call u k

    Monthly rent: 300 RM Bedrooms: 3
    Type: Houses, For Rent Size: 1300 Square feet

    RUMAH BARU
    3 BILIK
    2 BILIK AIR
    BERHAMPIRAN DENGAN BANDAR TENTERA LAUT
    KAWASAN SEDANG MEMBANGUN

    KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI MR ZAMRI
    0197652305
    CALL BOLEH SMS PUN BOLEH

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...