Followers

Wednesday, December 9, 2009

nak potong rambut. ada cadangan gaya apa yang sesuai?

oh. maafkan entri sebelum ini.
bahasa sangat kasar.

susah aku nak describe pengalaman hampir melanggar kereta orang.
jantung ni rasa nak luruh.
peluh jantan dah mula menitik.
tangan dan kaki menggigil2.

gerammmm jek!

sib baik jugak semalam aku tak buat gile pergi ligan makcik tu.
haaiihh!

update on khalish progress;
khalish dah besar.
tidor semakin teratur.
malam tadi tak terjaga langsung.
hanya tersedar jam 6am apabila dia minta susu.

bagus anak mama. camnila baru careee....!
ngee~

see...mamanya sangat malas nak bangun tengah2 malam nak buatkan susu atau tukar lampin. hahaha! (padahal slalunya en alang yang bangun buatkan susu...huhuhu)

update on en alang;
baru baik demam.
makin slim...kerana...en alang kembali merokok.
fesyen botak memang dah jadi idaman.
kalau dia berambut sket je, dah mula bising2 rimas.
dah sama fesyen rambut ngan anak.

update on me!;
takut nak timbang berat.
makan ikut time. kalau lambat, perut berkeroncong lagu rap. (apakah?)
masih muat baju2 sebelum pregnant. (hehehe~)
amat risau jika berat badan kembali naik.
baru buat sit-up 8 kali atas katil dah tercungap2. apa kes?

hari ni nampaknya akan jadi hari yang amat bosan.
kalau bos sampai kul 11am tak masuk2 jugak,
ingat nak cabut ke kedai gunting rambut.
sejak pregnant dah menggila hati ni nak potong.
baru skarang dapat izin dari ibu dan en alang.
dah sampai pinggang weii...panjang gile!
dahla jenis rambut lebat dan gebang2 cam pontianak sudah. rimasss!!!

ingat nak potong boy cut je. senang!
apa kata korang?

13 comments:

  1. jgn la boy cut...potong paras bahu je dah laa...mcm sha...

    ReplyDelete
  2. potong mcm en.alang dan en.khalish. baru kamceng.
    hehe

    ReplyDelete
  3. jgn la boy cut yang.. buat layer sampai bawah bahu pun comey apa.. :)

    ReplyDelete
  4. maksu lepas pantang trus ptg rambut pendek, boy-cut... :)

    ReplyDelete
  5. boycut leh..tp make sure nampak stylo..
    hmm..cane ekk...nak je watashi gi jumpa intan

    pastu ajar org yg gunting rambut

    "i nak u gunting gini..gini..ahahhaa"

    ReplyDelete
  6. kalau dah sampai pinggang aku pun rimas. jangan lah pendek sangat. tak sesuai ngan muka. ala-ala paras bahu mesti cun gitu....

    ReplyDelete
  7. darling dear,

    jgn boycut- nanti menyesal - sebab mencucuk and tak boleh ikat lagik rimas.

    Buat la rambut paras bahu saje, nice and simple.

    sampai pinggang - wah panjangnyer....................

    ReplyDelete
  8. i vote for potong paras bahu!

    layer cantek2 okay.

    ReplyDelete
  9. intan...wat la ala ala layerr...cantikkkkkk....takpun wat rebonding kerrrr.....hikss, sori lame x tinggal komen....

    ReplyDelete
  10. saye bru aje potong rambut.. potong paras bahu.. tp skrg rase mcm nk pendek lg.. sbb rambut hr2 gugur byk gile.. huhu...

    ReplyDelete
  11. buat layer je Intan... toksah pendek sgt... dpt ikat seciput dah ok tuhh.. hehehe

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...