Followers

Thursday, February 18, 2010

berjaya

menjadikan blog ini kepada 3 column.
tapi masih perlu buat touch-up seperti warna dan susunan.

kalau korang rajin,
sila-silalah berikan pandangan dan cadangan.
:)

8 comments:

  1. awak.. tu ler.. hari tu rasa mcm nak roger awak yg kita balik kg.. tp saya mana ada no.hp awak.. email kat saya no.hp awak..senang nanti bila2 bole call kalau balik kg. kita pi jalan2 kat lumut sama2 ker dgn khalish. email: ratna@kpkk.gov.my

    ReplyDelete
  2. 3 kolum!? cayalah! maksu ada verangan nak buat 3 kolum, tapi sampai ke sudah tak menjadik, tak khatam ilmu 3 kolum kot

    ReplyDelete
  3. hehe..tapi akk punye entry kat kiri..syabas kak..

    ReplyDelete
  4. huh intan baru dpt tgk blog intan nie dah bbrp mggu buka blog intan jer balnk jer pages. hati membuak2 nak tgk blog baru hari ni dpt buka blog ni.

    ReplyDelete
  5. congrats.
    ahaha :)
    da pndai bt 3 column ea. :)

    ReplyDelete
  6. walaweyyy..nnti kami roger ampa nk tanya cam na ampa buat..kami nk wat jugak!hhehe..
    p/s:khalish dh 5 bulan kan..sat nya masa berlalu!dh 7.3kg dh!mak ai, semangat!adib baru nk timbang isnin ni..;p

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...