Followers

Wednesday, February 17, 2010

kat ofis. sangap. semua orang pakat amek cuti secara marathon.

huhuhu~
apa aku buat kat ofis ni?
semua orang cuti.
tinggal brape kerat sangat yang ada ni.

:(

boring.
keje berlambak.
nak update blog pon macam ala2 lembik longlai je.

cuti 4 hari.
3 hari berulang ke ipoh.
ingatkan dapat la berehat2.
asyik ke sana sini settlekan hal2 peribadi.
badan dah start saket2 ni.

oh.
berita panas!
en alang hantar aku pi keje harini ok!
i mean, dia yang bawak kereta. dan hantar aku.
sungguh unbelievable.
selama ni aku seriau kalau dia nak bawak aku.
bawak orang lain aku tak kesah.
tapi kalau dia bawak aku, baru sampai simpang depan pintu pagar aku dah pot pet.
hahahaha!
cian laki aku tu.

tapi harini hati aku terbukak plak nak beri dia drive aku sampai ofis.
dan berjaya!
:)

lepas ni biar dia je yang drive.
aku nak jadik mem besar plak.
hahahaha.

oh. korang jangan terkejut pulak.
aku memang camni. susah nak percaya orang yang baru dapat lesen.
(lesen en alang baru usia 8bulan)
nak2 plak en alang dah pernah langgar pagar dan kemekkan body belakang kereta tu.
laaaagila buat aku susah nak percaya dia bawak aku.
huhuhu~

en alang cuti harini.
kampeni dia tutup 5 hari dari sabtu haritu.
esok baru dia masuk keje.
aku tugaskan en alang hantar kete pi workshop.
dan betulkan bumper.
dan betulkan meter.
dan servis keseluruhan (ini hari jumaat, workshop kegemaran tutup sampai khamis).

huhuhuhu.
banyaknye benda tak settle lagi.
baik dari personal dan keje.
kepala sudah weng2 dah ni.




5 comments:

  1. tahniah buat en alang, caiyuk caiyuk

    jgn risau. maksu penah bawak keta masuk longkang, langgar sopan-santun motor tepi jalan, huwa huwa huwa. terlupa nak tutup lampu sampai bateri kong, hihihi

    macam2. pengalaman.

    ReplyDelete
  2. sama la ngan naja intan.. naja pun boring gak ni..

    ade keje nak buat, tapi still holiday mood.. malas nyerrrr.. huhu

    ReplyDelete
  3. huhu...N pon sumtimes x caya Za bwk kete N..coz kete die manual..N pny auto..so..tkt tgn die gatal p tuka gear auto tu..mau mlompat nti..

    ReplyDelete
  4. betul2.. byk betul benda nak kena settle dari shr ke shr..
    seb baik jiey cuti lama, so byk benda yang dpt settle..
    rindu zaman dolu2 yang mana hidup kita takde tggjwb..
    duit pa & ma bagi..
    la ni, semua bill hempuk kat bahu kita laki bini..
    :P

    ReplyDelete
  5. Nice info blog. Mantap!!!I like to share with bloggers and all of readers
    Keep in touch

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...