Followers

Wednesday, April 7, 2010

kami di taman. bersama nik.

dari kelmarin lagi nik dah beria2 ajak aku dan khalish ke taman.
sebab dia nak try kamera baru. nikon D5000 rasanya.
disebabkan isnin tu hujan,
so semalam baru dapat snap2 gambar.
:)

ralit pandang orang tgh stretch badan.


hohoho. tgk. bukan main pink lagi kami. :)


happy2.


sebok nak lonjak badan.


buat memek muka.


nik dan khalish. kemain suka lagi khalish kalau dikendong org perempuan. ;)


hahaha. awat muka aku camtu ek? tudung purple ni kakak nik. zai namanya.

ok nik, len kali nak amek gambar lagi bagitau ek.
leh lak akak pakai dress ke hape ke. hahahaha!
;)

9 comments:

  1. khalish dah boleh pakai ekhh baju yg atuk dia kasi? dah besar dah khalish...

    ReplyDelete
  2. aiyo khalishh..pakai baju pink kaaa? tp tak per.. khalish tetap maintain cute.. kemas jer tgk khalish ni..

    ReplyDelete
  3. kiut nye boboy pakai kaler pink....

    ReplyDelete
  4. comel khalish pki baju pink. eh pink ke merah?

    ReplyDelete
  5. alololo. comei khalish pakai baju kaler pink~

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...