Followers

Wednesday, April 14, 2010

menginjak usia 7 bulan pada selasa depan.



apa yang telah dicapai/disukai anak kecil ini?

1. dah boleh tiarap.
2. dah bolek golek2.
3. dah boleh golek2 both ways. kiri dan kanan.
4. makan sket2. mostly yang masam2 dia suka la.
5. dah start angkat bontot bila tiarap. ada gaya nak merangkak pon ada.
6. gelak besar bila digeletek.
7. gelak terkekeh2 bila kena cium bertalu2.
8. sangat sukakan zikir. terutamanya "La Ilahaillallah...Muhammad Ya Rasulullah"
9. dah boleh menyusur sket2. terutamanya kalau nak grab remote astro.
10. ramai kata khalish tidor sopan. hakikatnya, dia suka menginjak2 badannya ke atas.
11. tak pandai nak lasak2 dalam cot sendiri. kalau atas katil mama papanya, laju je golek2.
12. tidur semakin teratur. alhamdulillah...
13. sukakan lagu ABC. tapi prefer zikir jugak.
14. pocoyo adalah kartun faveret.dan video clip yang ada gadis2 genit. haihhhh~
15. sangat sukakan nama penuhnya. akan tersenyum lebar bila dipanggil full name.

ada banyak lagi kot. tapi otak mamanya jem. hahahaha~
takpela. 15 pon dah banyak.
sape sangka kejap bebenor dah 7 bulan.
dah panjang sangat anak tu. ramai sangkakan khalish 9-10bulan.
anyway, khalish lagi tinggi dari sepupunya yang umur setahun lebih tu.
hahahaha~

ikut genetik sape la tinggi2 ni.
;)

10 comments:

  1. sekajap je kan??
    Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. khalish suka pocoyo gak ke? hehe sama le ngn aleesya. bleh dia gelak tgk pocoyo tu mcm paham...

    khalish yg tomey geram lorrrrr

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. byk improvement dah.. tak lama lagi berjalan!!!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, yang penting sihat kan.. cute la khalish!

    ReplyDelete
  5. bagus progress khalish..moga2 nesar jadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  6. yeaa, banyak perkembangan dah tu :), seronot! :)

    ReplyDelete
  7. oo..gelak2 ekk bile org ciom..meh cni..auty N nk gomol...

    ReplyDelete
  8. dah besar dah. jap lagi genap setahun pulak..

    ReplyDelete
  9. bagusnya khalish tido xlasak dlm cot dia..kalo adib jgn harapla..katil king pun belum tentu cukup tuk dia..huhu..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...