Followers

Tuesday, April 13, 2010

patot ke tak turun KL sabtu ni?

dalam dilema...
nak turun kena pakai duit.
duit plak nak datang dari mana plak ni?

haihhh...
sebab aku tau...diri aku ni kalau berjalan, memang banyak pakai duit ok.
kejap2 nak air. kejap2 nak makan.
jalan sana sini FOR SURE akan terkenan satu dua barang.

bila aku cakap malas nak turun kl kat ibu,
ibu dah macam hampa.
suara start slow. macam harap sangat kitorang anak beranak pi kl tu.
huhuhu.

ni betul2 ditelan mati mak, diluah mati diri sendiri.

apa pendapat korang?
atau korang leh wat tabung kecemasan untuk kami sekeluarga.
hahaha. gile apa wat tabung kecemasan untuk kami bersuka ria?
oh, isnin ni perak cuti yo!
birthday sultan perak.
Daulat Tuanku!

7 comments:

  1. tulah kan intan, kalau nak berjalan sekarang ni memang kena fikir banyak kali..

    duit minyak+duit tol+duit makan+duit kocek..

    huhuhu.. semua tu nak kena ambil kira.. belum duit yang nak di spare kalau-kalau berlaku kecemasan lagi.. haihhhhh~

    ReplyDelete
  2. mintak nenek sponsor perjalanan le..
    huhuhuh :P

    ReplyDelete
  3. berbelanja sekadar mampu...kalau tak mampu..amik gambar je pun boleh puas ...

    ReplyDelete
  4. haaa.....along,golong,molong,tolong la trun KL.....hoihoooo khalish,pacek rndu sama khamooo..hahahaha.....nk pomote blog sendiri..hehehe

    Pada sspe nk anak mereka pndai men guitar mai la jenguk blog saya..tpi da lme x update sbb bz keje..(keje la sgt bru jea praktikal tpi keje bgai nk rak)
    sila layari:
    http://guitarawks.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. tp klo da mak akak nk g sgt..layan je kot..duit bole dcari...

    ReplyDelete
  6. turun jgn tak turun..heheheh

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...