Followers

Tuesday, August 17, 2010

Anak manja papa

amboi..bukan main lentok lagi dia atas perut papa eh. jeles mama. hehe.

en alang tgh menyanyi ni. masa ni tengah tgk jangan lupa lirik. kita zoom sket. amboi2, selesa eh atas perut papa tu?

mama jangan jeles tau. khalish suka perut papa ni. gebuuu je. hehe.

14 comments:

  1. uwaaa...last pic tuuuu..
    khalishhh meh auntie cubit pipi tu skittttttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  2. ehh bukan ke perot mama lg gebu ke skrg??
    huhu lg bes landing khalish oi..
    ley dgr adik main2 ape dlm tu :p

    ReplyDelete
  3. heheh..happy jer boleh landing kat perut gebu papa dia

    ReplyDelete
  4. memang tau...... khalish ketepilah, kasik mama dia plaks bermanja :)

    ReplyDelete
  5. ewah ewah..
    dasat ek khalish ni..
    ada tempat nak landing time tengok tv ya..!!!

    ReplyDelete
  6. sedapnya dia landing,hehehe...xper,skang dia bleh konker lg,nnt dh kena kongsi ngn adik lak ;P

    ReplyDelete
  7. Baik punya port dia cari nak parking erk...Kot perut mama dah ramping x sedap nak toing..toing...!

    ReplyDelete
  8. pantang org amik gmba..perasan jekk mamat kecik ni tao..pastu wat sengih menggoda tuh..cair aunty..

    ReplyDelete
  9. alaalalaaa..manjanya khalish..

    ReplyDelete
  10. amboi kemain lagi khalish landing kak papa dia. yg last piccas tuh tak menahan sungguh....

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...