Followers

Thursday, August 18, 2011

Contest baby cute with baju melayu/kurung

Saja2 je la nak join contest ni sebab dah orang jemput/tag...so kita layankan je. Hehe...lagipon tak rugi gitu.

entri asal yang menganjurkan adalah dari blog mamaluvrayyan.blogspot.com dan yang mengetag kami anak beranak adalah dari blog si nueen, nueerin.blogspot.com

Gambar kat bawah ni adalah Khalish ketika berumur setahun. Masa ni beraya kat kampung opah kat bruas.



Nama anak: Khalish Dani Fitry bin Masni
Umur anak: 1 tahun 11 bulan (20.09.2009)
Nama ibu: Intan Hezliyana binti Abdullah

Penganjur suruh tag 2 orang je...ala...baru ingat nak tag ramai2.
takpela eh. aku tag 2 orang ni je dulu. Nanti contest lain, aku tag yang lain2 pulak ye.

Orang bertuah yang kena tag adalah....

Hadiah adalah menarik tertarik gitu. Pemenang akan memenangi kain pasang dan baju baby. Best kan?






2 comments:

  1. comelnya... macam nak cium jer.... lepas tu geget skit :)

    good luck

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...