Followers

Tuesday, August 16, 2011

Menjadi lebih matang dengan kehadiran mereka. Selamat hari jadi ke-30 Intan!

FUH! Dah berumur 30 tahun rupanya aku tahun ni. Sekejap je tetiba dah 30 kan? Macam tak percaya je.

Masih teringat zaman umur 14 tahun dok terkinja2 dengan kawan-kawan main bola chop. Masih terkenang zaman umur 18 tahun bekerja semetara di resort dan bermain mata dengan abang2 di sana. Terbayang-bayang zaman umur 23 tahun bekerja di kilang dan berhenti macam tu je dari situ. Masih di ingatan majlis perkahwinan kami yang hiruk pikuk dan meriah pada umurku 27 tahun. Pada umur 28 dan 29.5 (haha...ada jugak umur setengah2 ni ye) aku dikurniakan 2 putera yang makin menakal.

Alhamdulillah...terima kasih di atas kurniaanmu ini. Sungguh aku rasa sangat-sangat bertuah. Dikurniakan parents yang sporting dan memahami. Diberi adik beradik yang happening walau kadang2 menyakitkan hati (haha!). Tiada apa lagi yang aku hajati. Cukup dah dgn semua ini. Aku dah puas hati. Cuma nak maintainkan dan maybe tambah harta kot? Hehe...~

Tengah malam tadi, en alang orang pertama yang mengucapkan wish pada aku yang mamai2 mengantuk sangat2. Diikuti pula oleh ibu dan pagi tadi zaza, ayah dan iqa. Hmmm...ajik je belum lagi. Takpela...budak lelaki mana la nak ingat2 birthday2 ni semua. Ye dak?

Entri hari jadi diakhiri oleh muka2 kami di pagi ini. Sempena birthday mama la katakan....en alang paksa amek gambar dgn semua org. Hehe...~

En alang dah makin gelap dan kurus. Adeh!

Khalish yang cheeky di pagi2 hari.

Adik Jaz kepala mesti nak lentok kalau amek gambar tau. apsal ntah. aku plak tak ready masa ni. bantai jeeee~




7 comments:

  1. Happy 30th bday for you..hope hv a nice day...

    ReplyDelete
  2. tu cara die posing. senget2 kepala posing. hehe. happy birthday intan~

    ReplyDelete
  3. hehe.hepi besday k.intan.
    mudahan panjang umurnya,murah rezki dan bahagia bersama keluarga terchenta.amin..

    p/s: next year turn saya lak masuk 3series ni.hehe

    ReplyDelete
  4. heppi birthday...smoga panjang umur n murah rezeki!! u still nampak cam 20-an lagi taw..

    ReplyDelete
  5. ayat2 dalam entri neh rasa cam dekat di hati. keh keh.

    ReplyDelete
  6. salam k.intan,

    happy birthday..semoga ceria2 selalu n bertambah kebahagian dunia dan akhirat. dikurniakan rezeki yang melimpah ruah..amin.

    ReplyDelete
  7. Wahhh!!! Omedeto Intan!! Celebrate mana ari nih?

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...