Followers

Monday, August 15, 2011

Ragam dalam kereta

Adik Jaz muka ketat sebab kat luar panas. Silau la mama!


Khalish pulak berdegil takmo duduk macamkan kalau duduk tu kena tinggal ke apa. Tapi bila dah ngantuk sangat, terpaksa jugak dia beralah baring kat seat tu. Hehe...


Masa ni kitorang on way ke ipoh. Saje je cari penyakit konon2 kat sana banyak pilihan nak shopping raya sket. padahalll....macam takde beza je ngan manjung stewan ni ha. Sama je....







2 comments:

  1. khalish senyap je dlm keta ke intan. jazli makin comel

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...