Followers

Thursday, May 21, 2009

best gile lagu kantoi ni

nyanyian dari zee avi/KokoKaina
tajuk lagu: kantoi


Zee Avi - Kantoi.mp3 - Zee Avi a.k.a Koko Kaina

Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
But when I called Tommy he said it wasn’t true
So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila I sampai, you you tak ada
Lagilah I jadi gila
So I called and called sampai you answered
You kata “Sorry sayang tadi tak dengar”
“My phone was on silent I was at the gym”
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudah lah sayang I don’t believe you
I’ve always known that your words were never true
Why am I with you I pun tak tahu
No wonder lah my friends pun tak suka you
So I guess that’s the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex-boyfriend’s best friend Tommy


korang leh dengar kat youtube.
and read her profile in wikipedia or her official website.

oh. lirik dari sumber ini.

3 comments:

  1. maksu tak leh dgr/tgk utube , huhuhuh

    ReplyDelete
  2. hahhaha.. lawak giler lirik dia. sempoi.. :P

    ReplyDelete
  3. baca lirik pun dah tau lagu ni lawak....hehehe....

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...