Followers

Tuesday, May 19, 2009

takpe2. ada ubi ada batas.

huhuhu.

bukan apa, jeles ngan erlyda.
minum air teh 3 layer.
cam sedap jek.

pastu ada plak entri dia makan piza big shot tu.
aku tunggu gaji je ni.
duit skang cukup2 sampai gaji je.
takleh nak berjimba sangat.

sebab apa kena tunggu gaji?
sebab...aku ni bukannya boleh.
pi pizza hut, semua benda aku nak rasa.
so, rm50 ke atas tu memang dah semestinya okeh.
biarpon makan berdua je.

nanti la.
air teh 3 layer tu nanti nak try buat sendirik.
pizza tu plak, nanti nak pujuk en alang makan dalam minggu ni jugak. (kalau boleh la kan)
hehehe.

9 comments:

  1. sabar2..gaji dh x lama dh..huhu..

    --> dh link awak... dtglah jika sudi..tq.

    ReplyDelete
  2. kakkk aiiippppp
    beser neh minom manis2 nehhh

    ReplyDelete
  3. Uhh.. sedapnya pizza..
    baru je pas makan, terus teringin nak makan lagi.. =)

    ReplyDelete
  4. maswani,
    tu la. tgh sabar nih. :)

    nenekrock,
    manis la shedappppp!!!!!!

    jiey,
    hehehe. baru pas makan? ni jeles nih.

    ReplyDelete
  5. Lahaiiii kesiannyer ibu ngandung ni..xper sabar yer.. ;p

    ReplyDelete
  6. hehe. takpe erlyda. kite ni skang tak betul sket. takleh tgk orang lebih. dengki over. hehehe~

    ReplyDelete
  7. huih.teh 3layer?xpnah dgr pn.blh try ni :)

    ReplyDelete
  8. anna,
    jom2 try. cam sedap ek.

    N,
    sedap ek? harus try buat dgn kadar segera ni. :)

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...