Followers

Tuesday, January 26, 2010

cuba try test tengok....

mari teka ramai2....
.
.
.
.
.
.
.


it's a lappy yo!


samsung N150. murah2 je. netbook kecik cinonet. jadikla dari takde langsung kan?


budak yang jual tu cakap, en alang orang pertama yang beli netbook samsung ni kat malaysia. kalau dia tipu en alang, maknanya en alang pon tipu korang la ek. sila jangan percaya.

sebenarnya, en alang tahu dia dah lama janji ngan aku nak belikan laptop.
dan aku yang gatal mulut ni,
sabtu pagi elok je bangun dari tidor,
aku tanya en alang,
"b, kalau b belikan laptop best jugak ek. boleh la ayang pikir nak wat bisnes kecik2 ke..."
"ok. petang karang kite pi tengok."
(bajet macam kaya bebenor terus laju je nak belikan. huhuhu~)


lepas en alang balek dari kerja, kitorang terjah kedai.
tengok sana sini, terjenguk2...
(sebab kitorang berdua ni buta IT. hehehe~)
seb baik budak yang jual tu bagi penerangan kaw2.
so...en alang pon laju je amek netbook ni.

camtu la ceritanya....
:)

skang ni tengah survey2 broadband plak.
ada cadangan servis mana yang paling murah dan best?
cadangan anda amat kami hargai.
hehehehe~

(kesian aku kan? dah nak masuk 29thn baru nak ada laptop sendiri. huhuhu~)

16 comments:

  1. Hehhehe..
    Maknanya, Jiey kena tgg lagi setahun la br leh beli laptop sdr..
    Selagi tak cukup 29, pakai jer org punya neh dulu..
    :P

    ReplyDelete
  2. sama la kareer merah dgn vaio cikmin...weeeee...ok la tu 29tahun..cikmin 33 baru dpt tau!

    ReplyDelete
  3. fuiyoooo...

    cayalah alang.. hehehehe :)

    ReplyDelete
  4. warna merah, warna kesukaan saya!!

    Tahniah, impian tercapai nak dpt laptop..

    ReplyDelete
  5. wa....best nyer kak,,

    owh benda ni la ea,,,

    pas ni leh la on9 samapai mlm hehehehe

    ReplyDelete
  6. cantik nye notebook tu..
    comel jek....

    ReplyDelete
  7. so far streamyx je yang tak menyakitkan hati.. guna maxis pon mcm hanj service dia.. itu pon untung kalau ada line edge atau hspa kalau guna gprs, 5 tahun loading belum tentu siap..

    ReplyDelete
  8. haha. kire ok la tu awk.. kite ni smpi skrg jgnkan hrp lappy.. pc pon opis punye aje la.. tp kite ade broadband.. wahahaha..

    slalu pnjm cik abg punye lappy.. skrg ni pnjm pc die pulak.. sob..sob.. bile nak ade lappy sendiri ni..

    ReplyDelete
  9. kure2,

    bape ekk rege lappy tu?? leh share tak? if possible share spec dia skali leh???

    tq...

    ReplyDelete
  10. OMA.. comelnya lappy tu.
    ada wrna lain x ??

    ReplyDelete
  11. setuju ngan linda. nak gak try compare2 harta kita yang ada tapi tak seberapa neh kan. ngeh ngeh.

    btw, cek alamat anda kat sini, http://www.p1.com.my/wimax/coverage_ref.aspx

    kalo rumah anda berada dalam kawasan hijau (bukan kat tepi2 atau sempadan tau) maka sila laa jangan ragu2 dengan kualiti.

    ewah aku neh mcm ada saham lak ngan p1.

    ReplyDelete
  12. baru beberapa hari lepas bincang pasal netbook nih. but amy berminat dengan vaio. tapi for this year tak leh nak bazirkan duit dah.. :(

    cantik lah yg kak intan punya. merah lagi tuh..

    ReplyDelete
  13. cantik tuuu hehe

    saya pakai celcom bb, so far ok je..

    ReplyDelete
  14. bagusl gak tu..kami ni langsung xdak lappy..pinjam seben punya ja..tp ada broadben..haha..nk kena masuk dlm wishlist tahun 2010 ni..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...