Followers

Friday, January 22, 2010

us this morning


khalish buat muka terpaksa.
hahahaha!
dia ngantuk masa ni.
dah tu, pukul 5am dah bebel sorang2.
bila bagi susu, ditolak2nya.
aku biarkan je dia main sorang2.
mama ngan papa, sambung tidoq. hahaha!

kul 7am mandikan dia,
tu yang kul 8am dah ngantuk balek budak tu.

dia dah pandai tgk kamera.
tak sangka betul.
:)

14 comments:

  1. comel la khalish tgk kamera camtu.....

    ReplyDelete
  2. bam..khalish bam..khalish dah pandai ape ek..

    ReplyDelete
  3. bulatnyer mata dua2 anak branak ni.
    comeyyy

    ReplyDelete
  4. intan,
    hehehe. tq.

    nor,
    khalish pandai bebel dan jerit kuat2. hehehe.

    fealize,
    mata bulat? tak perasan la plak. kamera trick kot. hehehe~

    ReplyDelete
  5. lepas nie da pndai senyum tgk camera pula:)

    ReplyDelete
  6. khalish ada iras en.alang la..
    =)

    ReplyDelete
  7. Yang. Muka anak sbijik ikot muka bapak dia,hehe..

    ReplyDelete
  8. mata dah celik...

    err, maksud aku saraf mata dia dah berfungsi sepenuhnya.

    memandai je aku neh. :-j

    ReplyDelete
  9. maksu,
    budak tu ada angin kalau nak senyum. hoih~

    aleena,
    insyaAllah...~

    N,
    dok geram dari jauh jek. mai la sini. hehe~

    jiey&nano,
    kan? kan? huhuhu~ muka ikut bapak, pangai ikut mak. =)

    ajai,
    betul la tu. skang vision dia dah 6/6 rasanya. sebab kalau objek tu jauh pon dia tenung.

    hana,
    auuwww...mana ada. biasa2 je la. tq dear.

    ReplyDelete
  10. sangat comel lah khalis nie... kecik2 dah pandai tengok kamera pulak tuh...

    ReplyDelete
  11. cute nye..dh macam besar sgt gayenye..sy follow blog awak sbb time tu pon sy pregnant..same bulan..seb baik baby x lahir ari yg same..bby sy nasywah lahir 22-9..kire bby raye jugak la kn.

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...