Followers

Thursday, May 13, 2010

ada nampak apa2 yang tak kena pada gambar ni?


yup.
percubaan pertama nak bubuh watermark. guna photoscape.
lulus ke ek?
atau perlu beli je watermark? skang ni banyak dah orang jual watermark online.
:)

sebab dalam minggu ni je ramai antara korang bloggers yang advice suruh letak watermark kat gambar2.
untuk safety dan nak elakkan penyalahgunaan.

oh. dan ada pensil aku selitkan antara pipi dan tudung.
ini adalah habit aku yang buruk ok.
ramai tegur, tak elok la. nanti tercucuk pipi la, tak bahaya ke?
i mean, selit je pon.
dan slalunya aku pakai baju yang takde poket.
dan slalu tercicir pen/pensil kat mana2.
nak senang, aku selitkan je kat tudung.
takkan nak selit pen/pensil kat tali bra kot? hahahaha~

ok, ok. tak kelakar.
;)

oh. ni baru tadi aku download photoscape. senang je ek. cam jakun pon ada aku ni. 
bila guna photoscape cam, eh eh...lagi senang la. bestnyeeee~
hahaha!

baru khamis ek harini.
lambatnya minggu ni berjalan....
huhuhu~


12 comments:

  1. amy pun patut letak watermark jugak lah. tapi malas nak edit-edit gambar masalahnya. hehehehe....

    btw, dah jadi habit kak intan lah tuh kot letak pensil kat celah tudung camtuh. tapi, seriously agak bahaya lah.

    ReplyDelete
  2. tak menahan...

    letak pensil kat situ.. hahahahaha

    lawak la intan ni.. =D

    ReplyDelete
  3. pz,
    CIS! hahaha!

    amy&farah,
    bahaya ke? alaaaa....~

    naja,
    hehehe.

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi jumpa org selit pensil kat tudung... kira trend baru yer...

    tulah, tengok watermark semua cantik2, mmg kenan juga nie

    ReplyDelete
  5. watermark tu bole buat kat illus or photoshop or in design tp nurul ni seorang pemalas nak bubuh watermark. nurul rasa intan LULUS. dpt A+ :)

    eh amboi senang ati letak pensil ye

    ReplyDelete
  6. best kan guna photoscape..mula2 aku guna pun cam jakun gak rasenye..

    ReplyDelete
  7. try download picasa...
    situ leh wat watermark

    wahhh, ajar orang.. sendiri pun malas letak wm...

    ReplyDelete
  8. huhu..esok kedah dh cuti..jgn jeles u.. hehehe..

    tu la kan, ramai yg nk bt watermark skang..

    ReplyDelete
  9. hahahahha...lawok r kak ltk pensil kt ctu..x tahan statement ltk kr bra..adoi laa...

    ReplyDelete
  10. same...suka lekat pensil kat situ...

    takpun..kalau free hair (dalam umah)...buat drawing ke ape...cucuk kat sanggul rambut....

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...