Followers

Tuesday, May 11, 2010

jom layan gambar lama2.

masa ni aku darjah 5 tak silap. ni kat sitiawan. kitorang amek gambar dengan kereta ni sebab ayah dah nak let go kereta volvo ni. sayang ooo...kereta ni yang paling best.

bersama arwah angah. kat melaka. masa ni umur 6 tahun.

bersama arwah angah lagi.

kat kuching. muka protes sebab dah penat dan lapar. tapi dipaksa bergambar. hahaha~

ni rasanya masa ni aku dalam baya2 khalish skarang atau mungkin lebih tua dari tu. ada rupa khalish tak? ;)

aku yang belah kiri tu. mandi kat teluk batik pakai swimming suit ok! hehehe. oh. teluk batik masa ni best! takde bersimen2 bagai macam skang.


masa tadika. ya Allah...buruknya la rupa. tapi yang peliknya, ada jugak mamat yang suka2 aku masa tadika ni. pelik kan? hahaha~

5 comments:

  1. wah intan. masa tadika pon dah ade peminat ke?

    ReplyDelete
  2. orang dulu2 suka amik gambak jauh-jauh nampak sekeliling bagai kan...last2 gambar tecit je susah plak nak nampak muka.

    ReplyDelete
  3. bestnyer dapat cari gambar2 lame...nad tgh kumpul2 nih...nak satukan semula...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...