Followers

Wednesday, May 26, 2010

sarapan berdua

masa ni aku merajuk. tapi masih boleh snap sana sini.

hahaha~
best jugak sarap berdua. lama tak berdua macam ni.
:)

12 comments:

  1. hakhakhak.. hang merajuk pasaipa intan weh!! hugs!

    ReplyDelete
  2. Seronok kan? Rasa tak perlu nak bawak macam macam benda and berlenggang aje.

    Selalu pegang anak, tapi kali nie merasa pegang tangan suami semula. Rasa berdebar plak macam 1st time keluar dating.

    Tapi Intan merajuk, still pegang tangan En Alang tak?

    *hi hi hi*

    - tumpang lalu Intan....

    ReplyDelete
  3. kdg2 seronok.. kdg2 teringat pulak kat anak2..

    ReplyDelete
  4. awaitlah merajuk2 plak ni kak intan?? hehehe.. time bercinta leh lah berdua-dua. dah ada anak, susah dah lah. tapi kadang2 macam kena gak kot berdua je. hehehe.. :P

    ReplyDelete
  5. merajuk ttp maintain mesra dlm gambar..eheheheh

    ReplyDelete
  6. merajuk2 pun sempat lagi amek pic tuh..hihihi..

    ReplyDelete
  7. nurul & mona,
    ada benda yang sentap2 sket. hahaha~

    zie,
    tapi masa ni rasa macam kosong je. macam tak sempurna bila tak bawak budak kecik tu.

    N,
    awak nanti dah kawen, tau la rasa dating2 halal ni. hehehe~

    ratna,
    betul tu. memang teringat2 pon.

    Amy,
    kadang2 memang rasa macam perlu berdua. tapi bila dah berdua, rasa rindu plak kat si kenit tu. camno?

    hana,
    tu merajuk dalam diam. tapi alang faham body language kita. biar senyum, tapi dia tahu dalam hati kite masih merajuk. :)

    ashra,
    teettttt! hehehe~

    mizzmaney,
    tau takpe. hehehe~

    ReplyDelete
  8. saya tak tutup pon..biar jer..lagipon fs jer..benda lain memang farah xbukak acc sebab malas.hehe

    ReplyDelete
  9. lama dah tak dating berdua dengan abah..
    tapi memang la kalau keluar berdua rasa lain macam..

    p/s : kid kalau tak geng dengan abah habis satu rumah marah kid..huh

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...