Followers

Wednesday, May 19, 2010

friendly blogger award

dapat award dari erin.
wahhh! suka ok!!!
(amboi ko...dapat award kemain suka lagi eh. hahaha)

inilah awardnya. friendly blogger award. chewah...friendly eh aku ni?
(ok...tak yah jawab pon takpe)
:P

award ni disertakan tag tau.
adoila dik erin...akak ni punyala malas nauzubillah.
tapi kita try jawab je la eh.

1. SUKA MELUKIS X?
wakakaka. ni memang kantoi abis la. aku ni memang la paling tak kreatif punya manusia. tgk je la blog ni. kosong. warna pon hanya pakai warna putih je. dah macam pakai lampu pendaflour plak. terang benderang.

2. BOSAN-BOSAN SUKA BUAT APA?
a. main ngan khalish
b. main ngan en alang (ok. dah melencong ke mana ntah ni)
c. main internet
d. tgk tv

3. KENAPA SIPUT BABI JALAN LEMBAP?
siput mana berjalan dik oi. dia takde kaki ok. cuma ada lendir2 tu. yuckkksss! hehehe~

4. CUTE X ORANG YANG BAGI AWARD NI?
memang cute! putih melepak ok kulit dia. hehehe.

oleh kerana award ni adalah untuk blogger2 yang peramah,
aku nak award kepada blogger yang memberi komen tertinggi kat blog ni.

1. fabulous.farah
2. princess_N
3. Queen
4. NURUL
5. Super Nia HANA
6. ~mizzAmy~
7. Mama Hanim
8. mrs e
9. Dong, Dia & Azra
10. Mak Su

ok. malas nak bubuh link. nanti aku inform kat diorang personally je. hehehe~

thanks ye erin!
:)

6 comments:

  1. wahh... tq-tq. dapat award tuh... hehehe...

    ReplyDelete
  2. Thanks! Nanti kita buat eyh. Kena kumpul idea dulu.

    ReplyDelete
  3. korang,
    sama2. nanti jgn lupa wat entri tau!

    ReplyDelete
  4. tima kasih intan :)

    maksu dah amek award dan tagnya dah dikopi paste :)

    ReplyDelete
  5. tq award yg cun.. hehe.. tggu ye..

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...