Followers

Thursday, May 20, 2010

hasil tangan mereka yang kreatif

kadang2 bila aku dok blog hop,
macam2 blog aku jengah.
kadang2 tersesat kat blog orang2 kreatif.

dan aku tersangkut kat satu blog ni.
dan menempah t-shirt kreatif darinya untuk keluarga kecil kami.

baju khalish. cantek tak? crown khalish siap ada huruf K lagi.

t-shirt aku dan en alang. apsal mama punya tshirt lagi meriah dari papa eh? hehehe~

pada yang berminat, boleh jengah fotopages dan blogspot beliau.
empunya diri nama cuda.

maybe plan nak pakai baju ni masa birthday khalish yang pertama kelak.
tapi tgk dulu camne.
mana la tau hati terbukak nak beli baju berjenama pula.
;)

13 comments:

  1. eeeee...comel..ok jer kalo nak pakai baju ni pon..

    ReplyDelete
  2. wahhhh...watashi nk wattt gakkk!!

    ReplyDelete
  3. alalala..
    comey jep nanti bila pepoya..
    try tgk littlebhubu pulak..
    banyak quote yang comel-comel.. :)

    ReplyDelete
  4. jangan lupa jemput kita tau!! kali nie nak tangkap gambar banyak2

    ReplyDelete
  5. alal cute la t-shirt ni..creative btul..

    ReplyDelete
  6. tabik hormat spring kepada orang2 yang kreatif dan pandai cari rezeki :)

    ReplyDelete
  7. hoho na dah 2x tempah ngn cuda tu :p

    ReplyDelete
  8. teringat kembali.dh pernah jumpe blog ni...dulu mase belum ade nasywah teringin jugak nk buat..tgk la nnt..:D gegegeg

    ReplyDelete
  9. teringat kembali.dh pernah jumpe blog ni...dulu mase belum ade nasywah teringin jugak nk buat..tgk la nnt..:D gegegeg

    ReplyDelete
  10. kitorg pun plan nak buat baju nama ni gak.. comel kan..

    ReplyDelete
  11. hana,
    wat la sepasang ngan king.

    mak haqq,
    ye ke. ok2. tq.

    aarin,
    ok dear! itupon kalau kite wat party la kan. hehehe~

    hernee,
    cute kan?

    mama hanim,
    hehehe. tq2.

    nano,
    ye ke? walawei...

    munies,
    ha...buatkan nasywah jugak eh. :)

    ReplyDelete
  12. sangat comel.... nak jugak!! pantang tengok, semuanya nak. hahahaha...

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...