Followers

Wednesday, May 19, 2010

memori ketika pregnant. :)

oh. rindu sungguh pada zaman itu.
:)

19 comments:

  1. rasa nak lalui lg kan.. tp tunggu anak yg ada besor sket.. heheheh

    ReplyDelete
  2. eda,
    betul tu. tunggu anak besor sket.

    puple_lav,
    hehehe. best kan pregnant ni?

    ReplyDelete
  3. kalau rindu, cepat2lah lagi sorang...takyah tunggu lama2. Senang jaga sekali harung.

    Saya tak rindu. Tunggu lagi empat tahun kot baru rindu. Haha!!! Mengandung senang tapi sebelum sampai ke tahap sekarang, seksa.

    ReplyDelete
  4. EHEM..EHEM..TANDA TU TANDA...EHEHEHHEE

    ReplyDelete
  5. aik..tetiba jer.. hik hik.. biasa la..kengkadang kita pun rindu gak saat2 time pregnant dulu..

    ReplyDelete
  6. memori indah tu.. ada apa apa ker?

    ReplyDelete
  7. hehe..dah ready nak tambah lagi sorang ke?

    ReplyDelete
  8. Dong,
    huhuhu. sebab rasa khalish cepat sangat besor. tu yang rasa nak ada newborn lagi.

    queen,
    tanda? hehe. tak kot...

    ratna,
    hehehe. memang slalu rasa camni.

    aarin,
    lom lagi. tapi doa2kan la ye.

    farah,
    yup. i'm ready!!!

    ceera,
    yeah!!! caiyok2!!!

    ReplyDelete
  9. ..i really wish 2 rase dat moment..reallly..

    ReplyDelete
  10. rindu zaman pregnancy ker ?

    ReplyDelete
  11. bile nk blh ade rase rindu zaman pregnancy ni..iskk

    ReplyDelete
  12. hehehe..
    best ek peknen. tapi ada yg serik.

    ReplyDelete
  13. hehe.btul2.
    rindu nak pregnant lagi. nak2 tgk yang sulungnya da besar sket.

    ReplyDelete

Jemput2! Makan jemput2 meh!

nuff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...